enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Galatasaray fikstür: Galatasaray hangi hafta kiminle karşılaşacak?

Galatasaray fikstür: Galatasaray hangi hafta kiminle karşılaşacak?
11.07.2024 16:20
3
A+
A-

Galatasaray’ın Gelecek Sezon Fikstürü Belirlendi

Galatasaray, 2024-2025 sezonunda 38 hafta sürecek Süper Lig maratonunda karşılaşacağı rakiplerini öğrendi. Sarı-Kırmızılılar, sezonun ilk derbisinde Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Hafta Hafta Galatasaray’ın Rakipleri

Galatasaray, lige Atakaş Hatayspor ile evinde başlayacak. İkinci haftada ise Konyaspor’a konuk olacak. Sarı-Kırmızılılar, üçüncü hafta Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Dördüncü hafta Adana Demirspor deplasmanına gidecek olan Galatasaray, beşinci hafta Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Altıncı haftada Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye konuk olacak. Yedinci hafta Kasımpaşa ile evinde karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, sekizinci haftada Alanyaspor’u ağırlayacak. Dokuzuncu haftada Antalyaspor deplasmanına gidecek olan Galatasaray, onuncu hafta Beşiktaş ile derbi maçında karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, on birinci hafta BAY geçecek. On ikinci hafta Samsunspor’u ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, on üçüncü hafta Bodrum FK deplasmanına gidecek. On dördüncü hafta Eyüpspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, on beşinci hafta Sivasspor’a konuk olacak.

On altıncı haftada Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, on yedinci hafta Kayserispor deplasmanına gidecek. On sekizinci hafta Göztepe ile evinde karşılaşacak olan Sarı-Kırmızılılar, on dokuzuncu hafta Başakşehir ile derbi maçında karşı karşıya gelecek.

Sezonun İlk Derbisi Fenerbahçe ile

Galatasaray, 2024-2025 sezonunun ilk derbisinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Bu maç, iki ezeli rakibin arasında uzun süren rekabete bir yenisini daha ekleyecek. Galatasaray, bu maçta taraftarının desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmak isteyecek.

Zorlu Bir Süreç Bekliyor

Galatasaray’ı gelecek sezon zorlu bir süreç bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig şampiyonluğu için mücadele ederken aynı zamanda Avrupa kupalarında da başarılı olmak istiyor. Galatasaray, bu hedeflerine ulaşmak için güçlü bir kadro kurmanın yanı sıra sahada da iyi bir performans sergilemek zorunda olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.