enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2863
EURO
37,0253
ALTIN
3.028,14
BIST
8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Montella Arda Güler’in son durumunu açıkladı! Çekya maçında oynayacak mı?

Montella Arda Güler’in son durumunu açıkladı! Çekya maçında oynayacak mı?
25.06.2024 19:39
13
A+
A-

Vincenzo Montella’nın Çekya Maçı Öncesi Açıklamaları

EURO 2024 F Grubu’nun son maçında Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın teknik direktörü Vincenzo Montella, maç öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kamuoyunda tartışmalara yol açan Arda Güler konusuna da değinen Montella, oyuncunun uzun süre sahada kalabilecek durumda olmadığını belirtti.

Montella, Arda Güler’in durumuyla ilgili sorulara şu şekilde yanıt verdi: “Arda, sahada çok uzun süre kalabilecek durumda değil. Portekiz maçında ilk 11’de oynaması yönündeki karar, sağlık ekibimiz, doktorumuz ve oyuncuyla birlikte verildi. Arda’yı riske atmamak için özel antrenmanlar yaptırıyoruz.” Ayrıca Montella, eleştirenlere “Bu bizim milli takımımız. Başka bir milli takım yok. Türkiye’yi temsil ediyorlar. Bizi desteklemeliyiz.” diyerek tepki gösterdi.

Montella, baskı altında çalışmanın işlerinin bir parçası olduğunu vurguladı: “30 yılı aşkın süredir baskı altındayım. Bu bizim mesleğimizin bir parçası. Pozitif bir baskı bu. Başarılı olmak istiyoruz. Gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Yarın bunun için bir şansımız var.” Teknik direktör, milli takım oyuncularının birlik içinde olduklarını da ifade ederek “Milli takımda uzun süredir oynayan oyuncular, bu takımda olmaktan gurur duyduklarını söylüyorlar. Biz bir bütünüz ve konsantre olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Basın toplantısında Altay Bayındır’ın Portekiz maçında neden oynamadığına dair bir soru yöneltildi. Montella, bu soruya şu şekilde cevap verdi: “Az süre alan başka oyuncularımız da var. Bunu sadece Altay için söylemek doğru değil. Üç mükemmel kalecimiz var ve birini seçtiğimizde diğer ikisi hayal kırıklığına uğruyor. Bu bizim için hoş bir sorun. Sağlam üç kalecimiz var.”

Montella, maçın önemine dikkat çekerek “Yarınki maç bizim için büyük bir fırsat. İş bize kalmış durumda.” dedi. Milli takımın kendi sonuçlarına odaklandığını belirten Montella, “Başka takımların sonuçlarına bel bağlamıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör, son olarak taraftarlara seslenerek “Gerçek taraftarlarımız, maç başından sonuna kadar bizi destekleyecektir. Eleştirenlere hatırlatmak isterim ki bu bizim ülkemiz. Başka bir milli takım yok. Türkiye’yi temsil ediyorlar. Bu oyuncular bizi gururlandırdı ve onlara destek olmalıyız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.