enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2297
EURO
37,1499
ALTIN
3.009,93
BIST
8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Mustafa Sarıgül: Yenileceğimizi düşünen uçaktan insin

Mustafa Sarıgül: Yenileceğimizi düşünen uçaktan insin
06.07.2024 11:13
1
A+
A-

EURO 2024 Çeyrek Finalde Türkiye, Hollanda’yla Karşılaşacak

Türkiye, EURO 2024 çeyrek final maçında bugün Hollanda karşısında sahaya çıkacak. Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek mücadele, saat 22:00’de başlayacak.

Maçı takibe Almanya’ya giden Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, uçakta çektiği videoda milli takımın galibiyetine olan inancını dile getirdi. “Yenileceğimizi düşünen uçaktan insin” diyen Sarıgül, “Yenilirsek hangi takımı destekliyorsunuz?” sorusuna ise tepki gösterdi.

Sarıgül’ün Tepkisi: Böyle Bir Soru Yok

Sarıgül, “Böyle bir soruyu sorulmamış kabul ediyorum. Yenileceğimizi düşünen varsa, sen de dahil olmak üzere, uçaktan aşağı insin. Böyle bir soru yok” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin Kazancına İnanç

Sarıgül’ün açıklamaları, Türkiye’nin Hollanda karşısında galibiyetine olan inancını yansıtıyor. Milli takım, grup aşamasında gösterdiği performansla dikkat çekerken, çeyrek finalde de rakibine karşı üstünlük kurmayı hedefliyor.

Maça Hazırlıklar

Milli takım, Hollanda maçı için yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde çalışmalarını sürdüren oyuncular, maç taktiklerini ve rakiplerinin güçlü yönlerini inceliyor.

Hollanda’nın Gücü

Hollanda, EURO 2024’te güçlü bir rakip olarak öne çıkıyor. Grup aşamasında Belçika ve Danimarka gibi zorlu takımları mağlup eden Hollanda, turnuvada iddialı olduğunu gösterdi.

Türkiye’nin Hedefi: Yarı Final

Türkiye, Hollanda maçını kazanarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Final yolunda önemli bir adım olacak bu maç, milli takımın tarih yazma fırsatını yakalayacağı bir karşılaşma olarak görülüyor.

Berlin’deki Ambiyans

Berlin Olimpiyat Stadı, Türkiye ve Hollanda taraftarlarının yarattığı olağanüstü atmosferle maça ev sahipliği yapacak. Maçın heyecanı ve gerilimi, sahaya olduğu kadar tribünlere de yansıyacak.

Ulusun Desteği

Milli takım, Hollanda maçında ülkenin tüm desteğini arkasına alacak. Türk halkı, takımlarını zafere taşımak için birlik olacak ve oyuncuların mücadelesini her daim alkışlayacak.

Sonuç

Türkiye, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda’ya karşı sahaya çıkacak. Milli takımın galibiyete olan inancı, Berlin Olimpiyat Stadı’nda yaşanacak muhteşem atmosferde zirveye ulaşacak. Türk halkı, takımlarını destekleyerek onların final yolunda ilerleyişini sağlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.